Top

Sukrin

Nieuw
  • Sukrin
8,95

Sukrin 

Sukrin is eigenlijk een merknaam voor een zoetstof die ook wel erythritol genoemd wordt. Het is compleet natuurlijk en ontstaat door fermentatie van glucose door een gist. Het komt ook wel in kleine hoeveelheden voor in fruit, bijv. meloen en druiven. Het kan ook voorkomen in andere gefermenteerde voeding zoals kaas en rode wijn.

Is het veilig?

Wij mensen kunnen sukrin niet afbreken. Daardoor komt de energie niet vrij. De bloedsuikerspiegel zal er ook niet van gaan schommelen. Onze nieren filteren de sukrin onveranderd uit het bloed waardoor we deze stof gewoon weer uitplassen en er dus geen schadelijke effecten zullen zijn voor het menselijk lichaam.

Wat zijn de voordelen van Sukrin?

  • 0 calorieën per gram;
  • Veilig voor mensen met diabetes;
  • Belast de spijsvertering niet;
  • Onschadelijk voor de tanden.

Gebruik
Sukrin heeft de structuur van suiker en is ideaal om mee te koken en te bakken. Als je het maalt in een blender of koffiemolen, ontstaat er een heel goede vervanger voor poedersuiker. T.o.v. van 100 gr suiker heb je plm. 135 gr erytritol nodig, het is dus iets minder zoet dan suiker. Sukrin bevat bijna geen calorieën terwijl deze stof wel zorgt voor een zoete smaak. Het is altijd beter om de zoetbehoefte af te bouwen en ook dit product niet dagelijks en ongelimiteerd te gebruiken. Bewaar het als een traktatie voor speciale gelegenheden.





Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@