Top

Landelijke EetLijn Themadag: Ontdek de kracht van gezonde voeding bij kanker en andere ziekten

Nieuw
  • Landelijke EetLijn Themadag: Ontdek de kracht van gezonde voeding bij kanker en andere ziekten
97,00

Op zaterdag 2 juni 2018 september a.s. is er van 10.00 tot 16.00 uur een Landelijke EetLijn Themadag voor coaches, cliënten en iedereen die interesse heeft om te weten hoe je de kracht van voeding kunt inzetten bij allerlei degeneratieve ziekten.

Het thema is: 'Ontdek de kracht van gezonde voeding bij kanker en andere ziekten'.  

Tijdens deze dag zal je ontdekken wat de kracht van voeding is. Mijn slogan: Eerst voeding, dán medicatie. Er zijn legio factoren die gezondheidsklachten, en óók overgewicht, in de hand werken. Sommige factoren zijn beïnvloedbaar maar er zijn ook veel factoren die je absoluut niet zelf in de hand hebt.

Kijk eens om je heen? Allergieën, bloedsuikerschommelingen en diabetes type 2, gewrichtsklachten, hart- en vaatziekten, hoofdpijnen, overgewicht, overgangsklachten, schildklierproblemen, slapeloosheid, spierstijfheid, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, vermoeidheid, zwakke darmflora... het is allemaal aan de orde van de dag. En we zitten massaal aan de medicatie. Soms kun je niet om medicatie heen maar ik ben zelf een groot voorstander om eerst te kijken wat je met voeding kunt doen en daarna pas medicatie inzetten. Behoudens uiteraard noodsituaties waarin medicatie levensreddend kan zijn.

Daar ga ik het deze dag, samen met Greet Gevaert, over hebben en samen met de cursisten bekijken hoe het dan ánders kan...

Er komen deze dag heel wat punten aan bod:
* De kracht van voeding
* Wat kunnen we zélf doen
* Vele ziektebeelden zullen de revue passeren
* Per ziektebeeld gaan we benoemen hoe je het met voeding zoveel mogelijk kunt 'oplossen' en/of voorkomen. Je mag denken aan verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, hart- en vaatziekten, hoofdpijn en migraine, gewrichtsklachten, overgewicht, overgangsklachten enz. enz.
* Teveel om op te noemen.... Laat je verrassen...

De dag is volledig verzorgd inclusief water, koffie en thee met iets lekkers er bij en een uitgebreide warme en koude lunch met hoofd-, voor- en nagerecht en een hand out van de leerstof.

Locatie: Praktijk van Jouw LijfLijn, Kadedijk 79 te Fijnaart


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over