Top

Palmsuiker, ruwe biologische

  • Palmsuiker, ruwe biologische
7,25

Eigenlijk ben ik helemaal geen voorstander van suiker, in welke vorm dan ook. Maar wil je kefir maken, dan heb je suiker nodig. Kefir is een gist en heeft suiker nodig om te "groeien" en te fermenteren. Tijdens het fermentatie proces worden de suikers afgebroken en omgezet waardoor de schadelijke effecten van suiker teniet gedaan worden. Dit kan ook met gewone suiker gedaan worden maar ik ga dan persoonlijk tóch voor de biologische en ruwe variant.

Voordelen van palmsuiker zijn;

  • Het bevat veel vitaminen; B1, B2, B3 en B6

  • Het bevat de mineralen; kalium, magnesium, ijzer, boor, zink, zwavel en koper

  • Het is goed mengbaar met water

Waar koop je palmsuiker

Let bij het kopen van palmsuiker altijd op dat je de pure variant koopt zonder toevoegingen. Als er rietsuiker aan toegevoegd is, stijgt de glycemische index snel waardoor het product ongezond wordt.



Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over