Top

GEZOND(er) Lunchen e-book

  • GEZOND(er) Lunchen e-book
11,50

GEZOND(er) Lunchen E-book

Het E-book GEZOND(er) Lunchen is geschreven voor iedereen die lekker wil eten en die toch goed op zijn/haar voeding wil letten en aan zijn/haar gezondheid wil werken.

Je hebt voor dit E-book géén E-reader nodig. Het is een PDF bestand wat je zó kunt openen, uitprinten en/of opslaan op je computer om er op elk tijdstip naar terug te kunnen pakken.

De recepten zijn geschikt voor hele gezinnen, alleenstaanden, drukke werkende moeders, eigenlijk voor iedereen. De meeste recepten kunnen met een kwartier tot een half uur op tafel staan.

De recepten zijn glutenvrij (een enkele uitzondering daargelaten maar dan wordt het vermeld), lactosearm, vrij van suikers en schadelijke E-middelen en koolhydraat bewust.

Alle recepten zijn EetLijn proof. Dat houdt in dat de recepten gebruikt kunnen worden tijdens het volgen van het gezondheidsprogramma De EetLijn. Maar ook personen die het programma De EetLijn niet volgen, zullen heel veel plezier beleven aan de lekkere en gezonde gerechten.

De speciale ingrediënten die je nodig hebt, zijn verkrijgbaar bij de EetLijn coach als je het programma volgt, en anders in de webwinkel van Jouw LijfLijn.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over